TIFF, reprogramat! Alte evenimente, anulate

Pandemia produce efecte în zona de evenimente. Organizatorii TIFF au anunțat astăzi că, pentru prima dată în istoria festivalului, acesta nu va avea loc în mai-iunie.

În aproape 20 de ani am trecut prin multe, dar de fiecare dată TIFF a fost acolo, la final de mai sau început de iunie, așteptat de fani și muncit de o echipă de sute de oameni un an întreg. Marcăm o premieră pe care nu ne-am fi dorit-o, deși premierele sunt un must have la TIFF.

Am sperat, până în ultima clipă, că va fi posibil să ne vedem cu toții pe 29 mai, în Cluj, că ne vom întreba dacă plouă sau nu la deschidere (pentru a 19-a oară!) și că ne vom bucura de 10 zile de filme, concerte și multe dintre surprizele pe care le-am pregătit intens în ultimele săptămâni.

Întreaga industrie de film se confruntă cu incertitudini, însă două lucruri ne sunt clare, în acest moment: ediția cu numărul 19 nu mai poate avea loc între datele anunțate, 29 mai – 7 iunie, dar și faptul că nu ne vom da bătuți și vom găsi o soluție să umplem de energie bună orașul, așa cum o facem de atâția ani.

Așadar, dragi TIFF-ari, promitem să ne reîntâlnim curând. Revenim cu noile date atunci când situația ne va fi mai clară tuturor.
Până atunci, ne vedem pe @TIFF Unlimited 🎈
CaranTIFF ușor!
”, este mesajul reprezentanților festivalului de film care are loc anual în Cluj-Napoca.

De asemenea, festivalul Awake a fost anulat, iar organizatorii Jazz in the Park iau și ei în calcul reprogramarea evenimentului pentru luna septembrie.

Foto: tiff.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *