Sunt permise zboruri charter spre Europa pentru lucrătorii sezonieri. Românii, sclavii zilieri în plină Pandemie

Vorbeam într-un articol anterior, Carrefour, Cora, Auchan, Mega Image, prinse în CoronaOffside. Slugărnicia conducătorilor și disprețul față de români, despre atitudinea de slugărnicie a conducătorilor noștri. Aceștia preferă să îngroape micii producători și micile afaceri – magazinele alimentare mici, decât să deranjeze în vreun fel marii retaileri. Concret, articolul se referea la poziția unor lideri Occidentali care au închis marile magazine și au menținut deschise micile magazine alimentare sau au obligat marii retaileri să furnizeze gratuit cumpărătorilor măști de protecție. Asta în timp ce, la noi, liderii, ignorând sănătatea populației, sunt foarte atenți la a asigura profituri de milioane de euro marilor retaileri.

Astfel, Art.10 din Ordonanța Militară 7 mentioneaza urmatoarele: (1) Sunt permise zborurile efectuate de toți operatorii aerieni prin curse neregulate (charter), pentru transportul lucrătorilor sezonieri din România către alte state, cu avizul autorităților competente din țara de destinație.

Să nu supărăm Germania! Cetățenii români, reduși la statutul de zilieri sclavi în străinătate de propriii lor conducători. Dar, în țară, e imposibil pentru un producător agricol să angajeze sute de oameni care să îi culeagă recolta timpurie. Atenția liderilor noștri e în cu totul altă parte decât spre economia națională. Înspre profitul altora.

Și urmează ridicarea suspendării și pentru Italia și Spania. Să nu rămână castraveții, roșiile și căpșunii europenilor neculeși!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *