• Home
  • Emisiuni inregistrate
  • ”Da se poate” (ep. 15)- Mihaela Rus, președinte AFA Cluj: ”Nu vreau să intru în politică, pentru că îmi place să fiu naturală”

”Da se poate” (ep. 15)- Mihaela Rus, președinte AFA Cluj: ”Nu vreau să intru în politică, pentru că îmi place să fiu naturală”

6 iunie 2017 Emisiuni inregistrate


Mereu în mișcare, cu multe idei și proiecte noi, agitată ca o ”ulicariță”, Mihaela Rus a recunoscut, la emisiunea ”Da Se Poate” de la NapocaFM, că s-a gândit să intre în politică, dar până la urmă răspunsul a fost ”nu”, pentru că se teme să nu-și piardă dreptul la…naturalețe.

Mihaela Rus este președintele și membru fondator al Asociaţiei Femeilor de Afaceri – AFA Cluj, una dintre cele mai importante si eficiente asociații de profil din țară, fiind și membră a Coaliției Asociațiilor Femeilor de Afaceri. Cu proiecte recunoscute la nivel național, AFA se implică constant în sprijinirea mediului de afaceri, precum și în dezvoltarea comunității clujene.

https://www.mixcloud.com/stiri/emisiunea-da-se-poate-ep-15-napocafm-invitat-mihaela-rus-pre%C8%99edinte-afa-cluj-owner-vitrina/


Share