• Home
  • Emisiuni inregistrate
  • Emisiunea ”Da Se Poate” (ep. 16)- invitat: prof. Claudia Corega, medic ortodont, cercetator, proprietar Q Smile

Emisiunea ”Da Se Poate” (ep. 16)- invitat: prof. Claudia Corega, medic ortodont, cercetator, proprietar Q Smile

14 iunie 2017 Emisiuni inregistrate


Invitata editiei cu numarul 16 a emisiunii ”Da Se Poate” ne aduce un zambet frumos si sanatos pe buze. La propriu! Claudia Corega este medic primar ortodontie si ortopedie dento-faciala, cercetator, profesor doctor la UMF Cluj-Napoca si la Baylor College of Dentistry din Texas, si profesor asociat la Universitatea Paris Descartes.

In urma unei burse la New York, in anul 1996, a vazut ce rezultate extraordinare da tratamentul ortodontic in paralel cu cel chirurgical. Cand s-a intors in tara si-a dorit sa faca acest lucru si pentru romani! A infiintat prin urmare Q Smile, clinica de medicina dentara dotata la standarde mondiale si cu specialisti renumiti, singurul centru multidisciplinar privat de tratament al deformitatilor cranio-faciale din Transilvania. Aici, pacientii beneficiaza de un tratament complex chirurgical, ortodontic, parodontal si alte specialitati conexe cum numai in Statele Unite se mai gaseste!

https://www.mixcloud.com/stiri/emisiunea-da-se-poate-ep-16-napocafm-invitat-prof-claudia-corega-medic-proprietar-q-smile/


Share