Alin Scrob

Sunt vocea de la radio pe care o auzi în fiecare zi de luni pâna vineri de la 7 la 10. Sunt un tip haios (uneori), imi place câteodata sa ma si prostesc… îmi place în general totul… mai putin oamenii cu doua fete… sau mai multe… Nu cred în superstitii ?i horoscop (cu toate ca îl citesc in fiecare dimineata :))

More info

Ion Novacescu

Sunt jurnalist ca ocupatie si modest istoric, ca pasiune. De loc mi-s banatean din Valea Almajului, satul Prilipeti ( care la noi acasa mai e cunoscut drept Locul cu Tei) si din 1987 locuiesc la Cluj. Cariera de jurnalist am inceput-o ca reporter la Stirea, in 1997. Mai inainte ( respectiv intre anii 1994 - 1996) am publicat ocazional articole in Mesagerul Transilvan, condus la acea vreme de Tavi Iacob ( director) si Florin Danciu ( redactor sef).

More info

Anca Dinu

Sunt "bolnavă" de presă de 13 ani. Am facut o scurtă pauză...de 2 ani, dar nu am mai rezistat și m-am întors la prima dragoste: radioul! M-am "născut" ca jurnalist în radio și aici vreau să mor :). Am facut toate formele de presă- scrisă, audio-vizuală, online. Am trecut prin toate etapele de dezvoltare profesională- reporter, editor, redactor șef, producător, prezentator, moderator, manager de stație...Dar cel mai mult îmi place să fiu ȘTIRIST DE RADIO. Cred în puterea jurnalismului local de calitate, în proiecte cu și pentru comunitate, combinate cu muzica bună, din care sa înțelegi ceva și pe care sa poți dansa, adică exact ceea ce reprezintă NapocaFM!

More info

Tiberiu Crisan

M-am nascut la Cluj-Napoca in 1973. Dupa zece ani la Bucuresti am revenit la Cluj in vara lui 2014. In ultimii 20 de ani m-am facut auzit constant la radio, ca prezentator si realizator de emisiuni (CD Radio, National FM, Radio Romania Cultural) Sunt incantat de faptul ca am revenit in FM-ul clujean, la Napoca FM. In afara de radio, sunt preocupat de fotografie; aruncati o privire peste portofoliul meu foto la www.tiberiu-crisan.ro.

More info

Ștefan Coroian

Un amestec ciudat de lentoare ardelenească și agitatie sudistă imi dau mereu tarcoale.  Matinalul este modalitatea preferata de ... desteptare. Dimineata, la radio, sunt un tip agitat. Cand dansez, rad si sunt de rasul lumii. Pot sa fiu simpatic si antipatic, prietenos si enervant, istet si naiv rau de tot, informat si din cand in cand dezinformat. Altfel spus de ce sa fii un om simplu cand poti sa te complici si sa te complaci ? Si mai trebuie spus ceva : iubesc radioul cu amandoua mainile. In rest traim din plin ! Fara resturi !

More info

Lucian Danciu

Sunt Lucian Danciu si va astept la Napoca FM, martea si joia... LA CINCI! O emisiune in care discutam cu oameni importanti ai Clujului, pe care noi ii intrebam, iar ei vor raspunde La cinci - pe 102 cu 2 FM

More info

Chef Horia Simon

Sunt Chef Horia Simon și iți dau intalnire in fiecare miercuri la Varza a la Cluj. Discutam cu actori din industria alimentara, producatori locali, mici intreprinzatori, horecari dar si experti din invatamantul dedicat industriei.  Un dialog cu tempo moderat dar cu momente piperate. O radiografie tranșantă a realitătii din sectorul alimentației publice si actorilor ei din zona Clujului.

More info

Alin Golban

Vrei sa fii la curent cu ultimele noutati din justitie? Asculta informatii corecte si utile, invitati de renume din domeniul dreptului si subiecte/teme de interes major la Clujust live -singura emisiune de justitie din Cluj. Sunt Alin Golban si te astept in fiecare vineri la NapocaFM.

More info