Alin Scrob

Sunt vocea de la radio pe care o auzi în fiecare zi de luni pâna vineri de la 7 la 10. Sunt un tip haios (uneori), imi place câteodata sa ma si prostesc… îmi place în general totul… mai putin oamenii cu doua fete… sau mai multe… Nu cred în superstitii ?i horoscop (cu toate ca îl citesc in fiecare dimineata :))

More info

Tiberiu Crisan

M-am nascut la Cluj-Napoca in 1973. Dupa zece ani la Bucuresti am revenit la Cluj in vara lui 2014. In ultimii 20 de ani m-am facut auzit constant la radio, ca prezentator si realizator de emisiuni (CD Radio, National FM, Radio Romania Cultural) Sunt incantat de faptul ca am revenit in FM-ul clujean, la Napoca FM. In afara de radio, sunt preocupat de fotografie; aruncati o privire peste portofoliul meu foto la www.tiberiu-crisan.ro.

More info

Ștefan Coroian

Un amestec ciudat de lentoare ardelenească și agitatie sudistă imi dau mereu tarcoale.  Matinalul este modalitatea preferata de ... desteptare. Dimineata, la radio, sunt un tip agitat. Cand dansez, rad si sunt de rasul lumii. Pot sa fiu simpatic si antipatic, prietenos si enervant, istet si naiv rau de tot, informat si din cand in cand dezinformat. Altfel spus de ce sa fii un om simplu cand poti sa te complici si sa te complaci ? Si mai trebuie spus ceva : iubesc radioul cu amandoua mainile. In rest traim din plin ! Fara resturi !

More info

Chef Horia Simon

Sunt Chef Horia Simon și iți dau intalnire in fiecare miercuri la Varza a la Cluj. Discutam cu actori din industria alimentara, producatori locali, mici intreprinzatori, horecari dar si experti din invatamantul dedicat industriei.  Un dialog cu tempo moderat dar cu momente piperate. O radiografie tranșantă a realitătii din sectorul alimentației publice si actorilor ei din zona Clujului.

More info

Alin Golban

Vrei sa fii la curent cu ultimele noutati din justitie? Asculta informatii corecte si utile, invitati de renume din domeniul dreptului si subiecte/teme de interes major la Clujust live -singura emisiune de justitie din Cluj. Sunt Alin Golban si te astept in fiecare vineri la NapocaFM.

More info

Bianca Padurean

Cea mai bună ştire este cea care te interesează. Ascultă la Napoca FM ştirile care te interesează! În fiecare zi, de luni până vineri, cu Bianca Pădurean.

More info

Lucian Danciu

Sunt Lucian Danciu si va astept la Napoca FM, martea si joia... LA CINCI! O emisiune in care discutam cu oameni importanti ai Clujului, pe care noi ii intrebam, iar ei vor raspunde La cinci - pe 102 cu 2 FM

More info