Casa Boema ofera pachete personalizate de Paste cu livrare gratuita celor care doresc sa sprijine familiile aflate in dificultate

Trăim vremuri care ne încearcă, care ne provoacă și care ne fac să înţelegem cât de importante sunt lucrurile mărunte.

Dar în aceste vremuri avem familia, prietenii şi speranţa. Ne avem unii pe alții și avem puterea să ajutăm. Să îi ajutăm pe cei aflaţi în dificultate.

Există familii încercate care aşteaptă un braţ întins care sa le mai împuţineze din lipsuri.Cu Casa Boema, acel braţ întins ar putea fi al tau.Restaurantul Casa Boema vine în ajutorul celor care vor să facă o faptă bună de Paşte.

Poți face ca un pachet cu bucate tradiționale să ajungă pe masa unei familii nevoiaşe, a unor copii sărmani sau a unor bătrâni uitaţi de lume.

Tu doar spui la cine vrei să ajungă, iar Casa Boema se ocupa de restul!

Mai mult, restaurantul ofera posibilitatea de a susține zilnic, cu o masa (prânz sau cina) persoane aflate în nevoie sau medici din linia întai din centrele medicale clujene, în contextul pandemiei de COVID-19.

De două săptămâni, Casa Boema livrează personalului medical de la institutul Imogen două mese pe zi, şi îndeamnă persoanele fizice dar şi companiile să contribuie.

Pachetele de Paşte vin în mai multe variante şi includ tot ce e mai bun din bucătăria tradiţională românească, cu specific pascal: ouă vopsite, drob de miel, friptură din pulpă de berbecuţ, pască tradiţională, cozonaci şi vin.

Gustul Pastelui rămâne același. Asigura-te că îl simt și cei aflați in dificultate!

De sărbători, cea mai mare bucurie este aceea de a ajuta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *