• Home
  • Toate stirile
  • (AUDIO) „Jumătate de creier”, „Mă, tu ești normal, mă băiatule, Du-te naibii în pregătitoare?”: cum vorbește o învățătoare din Cluj cu elevii

(AUDIO) „Jumătate de creier”, „Mă, tu ești normal, mă băiatule, Du-te naibii în pregătitoare?”: cum vorbește o învățătoare din Cluj cu elevii

2 aprilie 2015 Toate stirile


Umilințe pe pâine la școală! O învățătoare de la Liceul de Muzică Sigismund Toduță din Cluj-Napoca este anchetată de inspectorii școlari. O elevă de clasa întâi a înregistrat-o pe femeie în timp ce îl jignea pe copil, la ora de matematică.

Mai mult, învățătoarea îi instigă și pe ceilalți elevi să îl umilească pe micuțul de 7 ani în fața clasei.

Învățătoarea spune că a avut aceste ieșiri pentru că are probleme acasă și că era nervoasă. Inspectoratul Școlar și liceul de muzică anchetează acest caz. Nu au fost luate deocamdată măsuri împotrivă învățătoarei. Doi elevi au fost transferați.

Încercăm să aflăm un punct de vedere al Inspectoratului Școlar, iar dacă voi cunoașteți acest caz sau altele similare sunați-ne la 0264 585 888 și vorbiți-ne despre experiența voastră sub protecția anonimatului. Înregistrarea audio o puteți asculta aici:


Share