Ambasada Republicii Tunisiene la Bucuresti alaturi de Consulatul Onorific al Republicii Tunisiene la Cluj organizeaza repatrierea studentilor tunisieni

Ambasada Republicii Tunisiene la București împreună cu Ministerul Afacerilor Externe și autoritățile române competente organizeaza vineri, 8 mai, transportul studenților tunisieni din Cluj-Napoca către aeroportul internațional din Belgrad în vederea repatrierii acestora în contextul crizei provocate de COVID- 19.

Autocarul va prelua studenții din fața Casei de Cultura a Studenților din Cluj-Napoca în prezența autorităților locale și a domnului Consul Onorific al Republicii Tunisiene la Cluj, Decebal Victor Cotoc.

În baza înscrierii pe lista Ambasadei privind repatrierea , aceștia vor fi transportați la Timișoara unde vor fi preluați de către o altă companie de transport rutier spre Belgrad, iar de aici vor fi preluati catre Tunisia.

Alte autocare vor pleca spre Timișoara în vederea transferării studenților tunisieni spre Belgrad și din alte 3 mari orașe ale țării: București, Iași și Arad.

sursa foto Facebook Ambasada Republicii Tunisiene la Bucuresti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *